Pages

0

~ selamat hari raya ~




selamat menyambut eid fitri yang bakal menjelang...salah dan silap mohon dimaafkan.0-0 lah no..semoga berjumpa lagi dengan ramadan karim tahun hadapan..


0

~ catch a cheating spouse ~

Find Out How to Catch a Cheating Husband or Catch a Cheating Wife and Put an End to the Lies!

"Before you read on, you should be aware of the 4 most common signs of cheating:

1. Suspicious cell phone behavior. Perhaps your partner has been hiding their cell phone, or quickly ducking into another room to take phone calls?

2. Smelling of another person's perfume or cologne. Noticed this? Or has your partner suddenly started doing their own laundry at strange hours?

3. Popping out at strange hours. Perhaps working late nights when they didn't use to? Or going to see some friend that you've never heard of?

4. Their internet history constantly being deleted and suspicious behavior when checking email and during online chatting.
0

~ Yang Hidup Pastikan Kembali ~

terasa baru saja berjumpa kak wani ngn ibunya sehari sbelum puasa. ibunya nampak sihat saja...minggu lepas, khabarnya ibu kak wani masuk wad akibat paru2 berair. pagi tadi dapat berita ibunya kini koma. dalam kul 1tghari tadi, kami ramai2 pi ziarah kat hospital. sayu tgk kak wani...tapi dia tabah. petang ni (dalam kul 6) dapat infoblast...ibu kak wani dah meninggal dunia. innalillahi wa inna ilaihi raji'uun..daripadanya kita datang, dan kepadanya kita kembali. semoga ibunya, ditempatkan bersama para syuhada'..al fatihah...

buat kak wani, smoga tabah menjalani kehidupan mendatang. pastinya ramadhan dan lebaran kali ini meninggalkan seribu nostalgia. kami (sahabat handai) mendoakan kesejahteraan kedua ibubapa kak wani di sana juga buat kak wani dan abg lukman.
0

~ puisi cinta ~

sayang..
adakala hati ini berbisik
bertanya adakah telah tercalar di mana-mana hubungan kita?

sayang..
adakala hati ini merintih
mengapa terasa berlainan antara kita..
tak seperti hari-hari sebelumnya..

sayang..
adakala hati memujuk..
itu hanya prasangka cuma..

sayang..
andai ada berlainan rasa atau berubah di mana-mana hala angin berlabuh..
katakan padaku agar tidak perasaan terpendam..

* hahaha..tetiba terjiwang karat lak memalam ni...huhu

source:mesra.net forum

0

~ mataku masih segar ~

sekarang jam menunjukkan jam 12.14 am...tapi mataku masih segar-bugar,badanku plak dah keletihan...huhu. mau tidoq, tapi tak mau terpejam..last2 aku bangkit ngadap bendalah ni plak..disebabkan tak buleh tidoq ni..meh aku nak buat review sket..bukan article review aa..tapi novel review..huhu!

novel ni tajuknya "Jodoh atau Cinta"..kisahnya antara Tengku Iman Umairah ngn Aiman Danish yang dipaksa kawin (ikut pilihan kluargalah kononnya).si danish ni buat kontrak ngn iman ni..last2 ending dia depa idup bersama..sebab dah falling in love setelah mcm2 dugaan dan cabaran..huhu

overall, apa yang aku dapat simpulkan..kebanyakan novel ni dah cam stereotaip, cuma plot ngan olahan ceta ja la lain sket..tapi jalan ceta dia mesti awal tak cinta kemudian jatuh cinta,kawin kontrak kemudian jatuh cinta...huhu..apa pun, untuk isi masa senggang tu ok la jugakkan..ada jugak bahan bacaan untuk release tensen!

hemm..dalam banyak2 novel yang aku bacalah..1 novel betui2 terkesan sampai lani ialah "Tangisan Bulan Madu"..aduh!!!touching abih..so, tu ajalah novel review aku kala larut malam ni..mood nak tidoq dah mai, so..sampai jmpa lagi...taraaa...

0

::nuzul quran::


0

~ 1st anniversary ~

7 Ogos 2010..cukup setahun usia perkahwinanku...diam tak diam, pejam celik..dah setahun!cepat sungguh masa berlalu...huhu..lalala...
Back to Top